Инфлуенсерка и тиктокерка Мама Сињорина на друштвеним мрежама дели тренутке из свакодневног живота, а једним од новијих видеа изазвала је бројне реакције.

ФОТО: Принтскрин Тикток мамасињорина

 

Она је током шетње по имању приметила гнездо опасних стршљена у кућици за птице и одлучила да сама реагује и уништи га.

Одговорно је истакла да је ово веома опасан подухват, те да људи не треба сами да покушавају овакве ствари, а потом је поделила неколико савета како најбезбедније уништити гнездо стршљенова.

ФОТО: Принтскрин Тикток мамасињорина

 

Она је велику коцку сунђера полила бензином, а затим и запалила, након чега је кућицу у којој су опасни инсекти направили гнездо, потпуно сагорела.

ФОТО: Принтскрин Тикток мамасињорина

 

- Данас сам у току дана видела легло стршљенова, сад је мркла ноћ и то је идеално време да се они среде. Ово је један опасан захват, знате колико су стршљенови опасни. Њих никако не смете да дирате током дана, најбоље је увече, када су најмање активни. Нисам смела ни блиц да користим да не би кренули ка мени - навела је она у свом видеу.

 

 

- Избројала сам преко 14 мртвих стршљенова и пуно њихових ларви, да их нисам уништила то би ускоро били стршљенови и то би било једно огромно гнездо. Види се колико су они различити од пчела, јер је њихово саће скроз другачије. Пчелиње је племенито и служи као лек, а ово је као неки стиропор.

ФОТО: Принтскрин Тикток мамасињорина

 

Иначе, на крају видеа се пожалила да је видела још једно гнездо, које је такође била принуђена да уништи.

Курир