- Ништа није готово, до последњег дана. Пуно људи имам у тиму, ја волим да све контролишем и мешам се људима у посао, морам да пустим људе да раде свој посао. Гост на концерту ће бити Сања Вучић - рекла је Теа, па се нашалила на рачун тога што речи њених песама имају ту тенденцију да се остваре.

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Поред аута нам је ударио гром, одмах сам се сетила своје песме "Удари ме громе", од сад ћу добро да пазим на текстове.

пПевачица је проговорила и о костимима за наступе, па рекла да увек бира удобност.

- Мени није тешко да изаберем костиме, знам шта хоћу. Не волим пуно да експериментишем, тешко је мом дизајнеру. Он инсистира на моди, ја на удобности, ја бих пре изашла у тренерци него да му буде неудобно.

Лоша искуства са мушкарцима и људима

- Ја сам увек била убеђена да знам да проценим, да све знам о сваком, али не могу. Има људи који се баве тиме цео живот, лажу, претварају се да су неко ко нису, нарочито кад си млад лако је на то насести. Толико сам пута била изневерена да сам упала чак у параноју да ми нико не жели добро, да никада никог нећу упознати. Ја проблеме гурам под тепих и то после избије на површину, некада је боље исплакати се.

Фото: И. Маринковић

 

 

- Била сам преварена као човек од стране емотивног проблема, али нећу да причам о тим ђубрадима - рекла је кратно певачица, па додала:

- Када су пријатељи у питању нисам имала промашај, све које сам давно упознала и даље их имам, углавном су ми се те глупости дешавале са бившим партнерима и симпатијама.

О дечку

- О свом приватном животу немам обавезу да пртичам. Овде на Балкану, имамо то да одеш у продавницу и одмах те питају "А шта си купила", мислим "Баш те брига". А љубав је лепа - рекла је Теа која блиста.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: