Испало је да је истина сасвим другачија од онога што нам је свима презентовано кроз вирални ТикТок снимак. Наиме, Снежана и младић који живи у Швајцарској су у љубавној вези и према речима девојке из Србије, све је била шала која је требало да остане у домену друштвених мрежа.

Поруку написала кармином, па обрисала

На медије, како је рекла за "Блиц", није рачунала. Од тренутка када је поставила слике до сада, телефон јој се усијао од звања, те у неверици свима објашњава како се само шалила, да је све обичан "пренк" за Тик-ток.

- Хтели смо да на неки мало оригиналан начин људима предочимо да смо у вези, али нисам очекивала да ће ово да дође у вести, на портале. Немамо ми неки велики број пратилаца, сав овај хаос нисам заиста очекивала - прича Снежана.

Након што је оставила спорне поруке на аутомобилу, слике је окачила на друштвене мреже. Ауто је, наравно, уредно обрисала, будући да је порука била исписана кармином.

Све је била шала која је отишла предалеко

- Хтела сам само да неким пратитељкама дам до знања да смо нас двоје заједно. Није било прељубе, нас двоје смо у савршеној вези и волимо се. Стварно нисам очекивала све ово - каже она кроз смех.

На коментаре, посебно оне лоше, каже да се не обазире, њој је битно да она и њен драги знају шта је истина.

- Била је то шала са моје стране и порука неким женама које су хтеле да се ту нешто петљају", ми смо у никада срећнијој вези. Ал ето, оде то мало даље него што сам се надала - рекла је она. 

Шта је писало на мерцедесу?

Подсетимо, на Тиктоку се јутрос појавио снимак белог скупоценог Мерцедесовог џипа на којем је била остављана порука упућена (наизглед) неверном мушкарцу.

"Мене си нашао да лажеш. п**ко ја сам Снежана, ко је у нашем кревету!? Љубави. нек се потпише и она.", наводи се у опису слика.

Фото: Тикток принтскрин/snezanaisidorovic

 

Фото: Тикток принтскрин/snezanaisidorovic

 

Изнад саме објаве Снежана је написала "Требам ли још неку потписати", али није јасно да ли је она оставила поруке швалеру из Швајцарске или је само поделила садржај на мрежама.

У коментарима јој "давали" савете

Очекивано, увек када се ради о оваквом девастирању аутомобила, коментари су били бројни. Док су је једни били на њеној страни и писали како је могла да остави поруку кључевима или спрејом, будући да би "била трајнија и јача порука".

"Спреј се не скида, не може да се префарба, мора до краја да се гули горе, чак и од кључева. Није да дајем идеје,ал оно.", "Млако је ово маркером или кармином, кључевима следећи пут", "Више би га заболело да си све 4 гуме пробушила и тераш даље.", били су само неки од њих.

"Више си рекла о себи него о њему"

А онда су се огласили и они који су чин осудили и прогласили га за вандализам, као и да је на овај начин Снежана више рекла о себи..

"Ово је самопонижење саме себе. Потрошиш време да испишеш ово, уместо да се само насмешиш и захвалиш тој другој, пошаљеш јој цвеће и пиће, и бившег у пакету", "Само си показала да је био у праву што је нашао другу", "Господин човек. Ето тако наиђе на неку, ваљда ће после овога паметније да бира", " писали су Снежанини пратиоци.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: