Поред њега, било је још осам кувара који су радили пуно радно време у вили, кували су сваки Хефнер оброк и спремали све што су гости желели. Такође су обављали кетеринг за екстравагантне забаве које су се тамо одржавале.

- Иако је имао милионе, волео је да једе једноставне ствари и обично би бирао оброке са менија који је нудио 26 артикала - рекао је кувар.

- Четири године је јео исти доручак, енглески колач. Било га је лако припремити - објаснио је он и додао да их је Хју једног јутра изненадио када је уместо тога затражио кајгану.

- Добро, направићемо кајгану - одговорио му је кувар, помало изненађен. 

Фото: Shutterstock

 

Објаснио је да је Хју имао неке специфичне захтеве док је припремао оброке. Сећа се да га је једном прозвао док је секао сендвич и опомињао га да буде бољи. Кувар није желео да наљути свог шефа, па је вредно радио.

Фото: Танјуг/АП

 

- Испекао бих око 20 ћурки дан пре Дана захвалности јер је волео да једе ћуреће батаке. Морао сам да се уверим да ће бар једна од њих бити савршено кувана - рекао је он.

- Хефнер је увек јео своје оброке сам у својој соби, Дан захвалности је био једини дан у години када би ручао са другима - рекао је.

- Ако би отишао да једе у ресторану, ми бисмо припремили оброк и послали га у кухињу ресторана са тачним упутствима како да га послужимо на тањиру - открио је кувар.

- Био је сјајан шеф и због тога нам није било тешко да изађемо у сусрет његовим захтевима - наставио је причу Џозеф и додао да никада није био сведок ситуације да Хефнер "дирне" девојке које су код куће и назвао га „савршени џентлмен“.

Фото: Танјуг/АП

 

БОНУС ВИДЕО:

(Индекс.хр)