Pored njega, bilo je još osam kuvara koji su radili puno radno vreme u vili, kuvali su svaki Hefner obrok i spremali sve što su gosti želeli. Takođe su obavljali ketering za ekstravagantne zabave koje su se tamo održavale.

- Iako je imao milione, voleo je da jede jednostavne stvari i obično bi birao obroke sa menija koji je nudio 26 artikala - rekao je kuvar.

- Četiri godine je jeo isti doručak, engleski kolač. Bilo ga je lako pripremiti - objasnio je on i dodao da ih je Hju jednog jutra iznenadio kada je umesto toga zatražio kajganu.

- Dobro, napravićemo kajganu - odgovorio mu je kuvar, pomalo iznenađen. 

Foto: Shutterstock

 

Objasnio je da je Hju imao neke specifične zahteve dok je pripremao obroke. Seća se da ga je jednom prozvao dok je sekao sendvič i opominjao ga da bude bolji. Kuvar nije želeo da naljuti svog šefa, pa je vredno radio.

Foto: Tanjug/AP

 

- Ispekao bih oko 20 ćurki dan pre Dana zahvalnosti jer je voleo da jede ćureće batake. Morao sam da se uverim da će bar jedna od njih biti savršeno kuvana - rekao je on.

- Hefner je uvek jeo svoje obroke sam u svojoj sobi, Dan zahvalnosti je bio jedini dan u godini kada bi ručao sa drugima - rekao je.

- Ako bi otišao da jede u restoranu, mi bismo pripremili obrok i poslali ga u kuhinju restorana sa tačnim uputstvima kako da ga poslužimo na tanjiru - otkrio je kuvar.

- Bio je sjajan šef i zbog toga nam nije bilo teško da izađemo u susret njegovim zahtevima - nastavio je priču DŽozef i dodao da nikada nije bio svedok situacije da Hefner "dirne" devojke koje su kod kuće i nazvao ga „savršeni džentlmen“.

Foto: Tanjug/AP

 

BONUS VIDEO:

(Indeks.hr)