Ивана је завршила такмичење на Олимпијским играма у Паризу, а према њеној изјави да је издаје тело, чини се да би могла завршити каријеру пре него што је очекивала. 

Атлетичарка је донела одлуку половином децембра 2023. године да се разведе од Марка Вулете, после две године брака. 

- Иако разумем јавни интерес, увек сам се трудила да приватни живот остане такав, али пошто се Марко и ја разводимо, обоје се суочавамо са врло емотивним периодом, ово сматрамо заједничким неуспехом - изјавила је Ивана и додала:

- Потребан нам је обома лични простор и поштовање интиме како би се обоје, што брже и безболније, вратили мирнијим токовима живота.

Пар није желео да прича о крају своје љубави а неколико фанова мисли да је развод више утицао на Ивану. 

Била је принуђена да нађе новог тренера, затим је због повреде напустила такмичење у Италији, да би на крају и резултат на овогодишњим Олимпијским играма у Паризу из истог разлога изостао.

За разлику од Иване, Марко изгледа на пословном плану нема проблема, ужива у живот. И даље изгледа божанствено са извајаним мишићима, ради у Дубаију као фитнес инструктор. 

Фото: Инстаграм принтскрин/marko_fitt

 

Током Олимпијских игаралето је провео у Дубровнику, а поводом Иваниног наступа није желео јавно да се оглашава.

Подсећања ради, Шпановићева је након такмичења истакла да јој је здравствено стање пољуљано, те да постоји могућност да блиставу каријеру заврши раније него што је очекивала.

Емотивне речи Иване Шпановић забринуле су фанове који јој неуморно шаљу поруке подршке у жељи да је у пуном сјају поново виде на терену.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: