Певач је сазнао пре неколико година да болује од аутоимуне болести,али је успео да уз терапију све држи под контролом. 

Жељко је због болести морао да промени живот из корена, начин исхране и слично:

- То је једна аутоимуна болест штитне жлезде која ствара повремене проблеме. Чим сам кренуо са редовним терапијама, све је било у реду. Свако јутро попијем по једну таблетицу и то је то. Жене углавном оболевају од те болести, али ето, мене је задесило и носим се са тим како знам и умем. Касније сам сазнао да доста мојих пријатеља има Хашимото синдром, а ја сам га имао дуго а да то нисам ни знао - рекао је певач који је због овог обољења из корена променио свој стил живота. 

Фото: АТА имагес

 

- Од момента када ми се десио Хашимото као да ми се срушио свет, нисам знао шта ми је. Сада сам наставио нормалан живот јер редовно узимам терапије. На три месеца идем на контролу и вадим крв. Мене је болест променила из корена. Ја сам раније узимао чашицу ракије или вина више, а сада то не могу зато што морам да чувам гласне жице. Када ми то функционише, све је океј.

Певач је открио како је сазнао да болује од поменуте болести: 

- Открио сам ту болест кад сам ишао на операцију нерва симпатикуса да се не бих знојио, да би се после извесног времена испоставило да се ради о Хашимоту, смањеној функцији штитне жлезде - открио је Жељко својевремено, а преноси Сторy.

Певачу велику подршку даје његова супруга Маја током свих година борбе. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: