Србијо, дођи да дочекаш шампионе и освајаче олимпијских медаља. Сви који су донели радост нацији и стигли до одличја наћи ће се на чувеном Балкону испред Старог двора. Биће организован дочек у понедељак 12. августа у 20 часова.

Фото: Профимедиа

 

- Са балкона Старог двора суграђанима ће се обратити освајачи медаља, златни ватерполисти и стрелци Зорана Аруновић и Дамир Микец, освајачица сребрне медаље у теквондоу Александра Перишић, бронзани кошаркаши а очекује се потврда освајача златне медаље у тенису Новака Ђоковића, стоји у званичном саопштењу.

Позивају све да у што већем броју дођу испред Старог двора и заједно са српским олимпијцима прославе успех српског спорта. Још увек се чека потврда најбољег тенисера свих времена, али према незваничим информацијама његово присуство се очекује. Посебно због чињенице да је отказао и учешће на турниру у Синсинатију.

Да подсетимо још једном. Србија је освојила пет медаља у Паризу. Кренуло је од Зоране Аруновић и Дамира Микеца који су освојили злато у стрељаштву, Новак Ђоковић је следећи узео најсјајније одличје, па су злато освојили и српски ватерполисти. Текводисткиња Александра Перишић донела је сребро, кошаркаши су донели бронзано одличје.