Пре око годину дана отпочела је прича о брачном посредовању између наших момака и мушкараца и девојака и жена из Русије. Тиме се бави једна Рускиња у Шапцу, а посао се толико добро развио да ће од нове године канцеларија бити пресељена у Београд због великог интересовања.

Наталија Фактулина из агенције за брачно посредовање причала на "Курир телевизији" је о овом необичном бизнису:

- Када овде дође жена или девојка, она овде нема никога, она има само мушкарца. Јако је важно да он њу подржавају, овде је њој стрес, ипак је у другој средини, цела родбина јој је далеко. Мора да је мази и пази.

 

 

Парови стидљиво говоре о томе да су били део брачног посредовања, те желе да остану анонимни, али деле своја позитивна искуства.

- Генерално волим руску културу, зато сам контактирао агенцију. Моји критеријуми за упознавање су били да је културна, образована, пристојна, а тако се на крају и десило. Упознали су ме са девојком са којом сам и даље у контакту, све напредује како треба, ускоро долази у Београд. Разлика између наших девојака и Рускиња је што су оне доста традиционалније и приврженије породици - рекао је један младић који је преко Наталије упознао девојку.

Ретко када дође до развода бракова, али и када дође, готово увек је за то разлог мешање породице.

БОНУС ВИДЕО: