Политичарка је за ову прилику одабрала црне панталоне и црну мајицу са натписом "Meow", а цео изглед је употпунила марамом на црвено беле коцкице коју је везала око врата.

Ова објава наравно ње прошла незапажено, а коментари су се само низали. "Колико вас је лепо видети", "Прекрасан пар", "Заједно сте топ", су само неки од њих.

У Паризу од почетка Олимпијских игара

Колинда је са супругом у Паризу још од отварања Олимпијских игара, где је свакодневно пратила хрватске спортисте са трибина.

Прошле недеље се похвалила како се дружила са шпанским краљем Фелипеом VI, након што су хрватски ватерполисти победили у полуфиналу игара.

Бивша председница је доделила медаљу Сандри Елкасевић и Барбари Матић. Пратила је тенисерку Дону Векић, хрватске ватерполисте, а славила је и са Валетом Синковићем који је у Паризу прославио свој 36. рођендан.

Њена реакција након губитка хрватских ватерполиста у финалу од Србије такође није прошла незапажено.

Била и на отварању Олимпијских игара

Бивша председница Хрватске је у Паризу од саме церемоније отварања Олимпијских игара.

Тада је на мрежама објавила фотографију са супругом Јаковом Китаровићем испред Ајфеловог торња са описом: "Париз, ево нас! Чекању је дошао крај - спортисти из целог света окупљају се у граду светлости како би следили своје снове и стварали историју. Идемо, Хрватска".

БОНУС ВИДЕО:

(Еспресо)