Političarka je za ovu priliku odabrala crne pantalone i crnu majicu sa natpisom "Meow", a ceo izgled je upotpunila maramom na crveno bele kockice koju je vezala oko vrata.

Ova objava naravno nje prošla nezapaženo, a komentari su se samo nizali. "Koliko vas je lepo videti", "Prekrasan par", "Zajedno ste top", su samo neki od njih.

U Parizu od početka Olimpijskih igara

Kolinda je sa suprugom u Parizu još od otvaranja Olimpijskih igara, gde je svakodnevno pratila hrvatske sportiste sa tribina.

Prošle nedelje se pohvalila kako se družila sa španskim kraljem Felipeom VI, nakon što su hrvatski vaterpolisti pobedili u polufinalu igara.

Bivša predsednica je dodelila medalju Sandri Elkasević i Barbari Matić. Pratila je teniserku Donu Vekić, hrvatske vaterpoliste, a slavila je i sa Valetom Sinkovićem koji je u Parizu proslavio svoj 36. rođendan.

NJena reakcija nakon gubitka hrvatskih vaterpolista u finalu od Srbije takođe nije prošla nezapaženo.

Bila i na otvaranju Olimpijskih igara

Bivša predsednica Hrvatske je u Parizu od same ceremonije otvaranja Olimpijskih igara.

Tada je na mrežama objavila fotografiju sa suprugom Jakovom Kitarovićem ispred Ajfelovog tornja sa opisom: "Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj - sportisti iz celog sveta okupljaju se u gradu svetlosti kako bi sledili svoje snove i stvarali istoriju. Idemo, Hrvatska".

BONUS VIDEO:

(Espreso)