Она се сада присетила сарадње са познатим режисером, па открила како је дошло до тога и како је реаговала у том тренутку када се чула са Кустурицом.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

"То нисам причала никад, али то је било страшно. Ми глумци имамо фору, да када год ти звони телефон у друштву, ти прекинеш разговор тако што кажеш: "Ух, Кустурица овде." И сад, зове те баба, небитно... Кажеш, Кустурица ме зове" - рекла је Мићаловићева и наставила:

Фото: Профимедиа

 

 

"У једном тренутку, ја сам код куће са Војином и мени звони телефон, зове Емир Кустурица. Ја чујем да је он, али ја не верујем. Мислим да мене неко тако завитлава, пошто имамо и тих интерних шала, али не смем да се упустим у ту зезанцију. Ја кажем: "Да..." Он каже:"Емир Кустурица овде. Ја бих желео да пошаљем сценарио". Знам да сам села, али заиста, није претеривање, нисам ноге осетила! - рекла је Слобода у емисији "Шта сам теби и ко сам себи" на К1.

Фото: АТА имагес

 

 

Слобода је након снимања поменутом филма остала у веома добрим односима са Моником Белучи, те јој славна глумица неретко коментарише фотографије на Инстаграму.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: