Након завршене школе, Андреја је радила у ланцу брзе хране када ју је приметио модни агент и отворио врата света моде који је био очаран њеном појавом. Брзо је постала омиљено лице на ревијама Жана Пола Готјеа, носећи како мушку, тако и женску одећу.

Ускоро је постала један од најпознатијих модела на свету, пласирајући се на 18. место листе најбољих 50 модела света према MODELS.com.

Године 2013, Андреја је одлучила да јавно проговори о својој промени пола, суочавајући се са бројним предрасудама и изазовима.

Ипак, њена одлука да се подвргне захвату промене пола није је спречила да настави да остварује успехе и буде инспирација многима.

Фото: Профимедиа

 

Након успешне каријере као модел, Андреја се окренула глуми, остварујући запажену улогу у филму "Dalíland".

Њена улога француске певачице Аманде Лир, блиске пријатељице Салвадора Далија, показала је њен таленат и харизму и потврдила да је њен таленат многостран.



Иако се мање бави манекенством данас, Андреја остаје актуелна и ангажована у разним пројектима. Њена аутентичност, храброст и талент су је учинили иконом која инспирише многе широм света.

Занимљиво је да је Андреја прошла кроз трансформацију боје косе, од плаве до своје природне смеђе боје, показујући да је њена унутрашња и спољашња лепота нешто посебно, пише Стил.

БОНУС ВИДЕО:

(Срећна република)