Задругарке су се венчале на Светом Стефану у Црној Гори. Годину дана кассније. Анита и Матора су решиле да се разведу после изласка из ријалитија. Многи су помислили да је брак лажан. 

- Матора, Мића је изнео нове информације. Да је твоја матичарка лажна, да јој је јако чудно што је Анити матичарка погрешила два пута презиме - рекао је водитељ.

- Нећу нико да због мог ријалитија блати ту жену, ја сам се чула са њом два дана пред јер сам вадила потребу да немам ниједан геј брак. Мој брак је био прави, она је матичарка за општину и град Будва и то је озбиљна глупост. Дешава се да људи погрешно прочитају презиме. То за ту жену је апсолутна лаж, она није протерана. Нама су Руси издали вилу - рекла је Матора.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

- Мића је рекао да би склопила истополну заједницу мораш бити годину дана њихов држављанин - рекао је водитељ.

- То је апсолутна лаж, али ајде онда Лепи Мића да ми да пола цифре, пошто развод кошта 120.000 динара - рекла је Матора.

- Да ли сте се ви чули? - упитао је водитељ.

-Нисмо, ја и матичарка, али знам да је јако љута, што је и нормално - рекла је Матора.

Ево како је некад Матора говорила о браку и свадби:

- Све се променило из корена! Лепше се осећам сад, прегурали смо ту свадбу и све... Алексеј ме је прихватио, он ми је највећа радост ових дана. Не одвајамо се, већ ме пита: "Где ћеш Јована, што идеш Јована..." - истакла је тада Матора.

Међутим, Анита је решила да на брак са Матором стави тачку јер је упловила везу са Анђелом Ранковићем. 

 

(Alo)

БОНУС ВИДЕО: