Zadrugarke su se venčale na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Godinu dana kassnije. Anita i Matora su rešile da se razvedu posle izlaska iz rijalitija. Mnogi su pomislili da je brak lažan. 

- Matora, Mića je izneo nove informacije. Da je tvoja matičarka lažna, da joj je jako čudno što je Aniti matičarka pogrešila dva puta prezime - rekao je voditelj.

- Neću niko da zbog mog rijalitija blati tu ženu, ja sam se čula sa njom dva dana pred jer sam vadila potrebu da nemam nijedan gej brak. Moj brak je bio pravi, ona je matičarka za opštinu i grad Budva i to je ozbiljna glupost. Dešava se da ljudi pogrešno pročitaju prezime. To za tu ženu je apsolutna laž, ona nije proterana. Nama su Rusi izdali vilu - rekla je Matora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

- Mića je rekao da bi sklopila istopolnu zajednicu moraš biti godinu dana njihov državljanin - rekao je voditelj.

- To je apsolutna laž, ali ajde onda Lepi Mića da mi da pola cifre, pošto razvod košta 120.000 dinara - rekla je Matora.

- Da li ste se vi čuli? - upitao je voditelj.

-Nismo, ja i matičarka, ali znam da je jako ljuta, što je i normalno - rekla je Matora.

Evo kako je nekad Matora govorila o braku i svadbi:

- Sve se promenilo iz korena! Lepše se osećam sad, pregurali smo tu svadbu i sve... Aleksej me je prihvatio, on mi je najveća radost ovih dana. Ne odvajamo se, već me pita: "Gde ćeš Jovana, što ideš Jovana..." - istakla je tada Matora.

Međutim, Anita je rešila da na brak sa Matorom stavi tačku jer je uplovila vezu sa Anđelom Rankovićem. 

 

(Alo)

BONUS VIDEO: