Француски глумац важио је за једног од најхаризматничнијих и најпожељнијих мушкараца. Остао је запамћен по филмовима који су обележили светску кинематографију, међу њима налазе се  "Ле Самоураï", "Роццо анд Хис Бротхерс", "Тхе Сwимминг Поол" и "Пурпле Ноон" обележили су златну еру светске кинематографије.

Српски милионер Бранко Бабић, познат и као "краљ обрва", на Инстаграму је поделио занимљиву анегдоту о свом сусрету са Делоном.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ratkovcanin (@ratkovcanin)

 

Бранко је открио да су једном приликом његови пријатељи успели да скупе новац и организују долазак светски познатог глумца. 

У том тренутку Ален је имао 83. године, имао је неколико специфичних захтева, међу којима је била и жеља да му у хотел доведу две девојке.

- Кад смо били млади, главна фаца је био Ален Делон. Фрајер, господин, битанга, мафијаш и заводник... Кад смо порасли, скупили смо лову да га доведемо у Београд. Ален је имао неколико услова. Један услов је био да му доведемо у хотел две девојке. Тада је имао 81 годину. Браво ти га браво велики Алане! РИП Алаин Делон - написао је Бабић.

Недавно је Бранко Бабић ушао у медијску жижу због раскида са познатом инфлуенсерком Тачкастом Маром. Прича се да има нову девојку. 

БОНУС ВИДЕО: