Francuski glumac važio je za jednog od najharizmatničnijih i najpoželjnijih muškaraca. Ostao je zapamćen po filmovima koji su obeležili svetsku kinematografiju, među njima nalaze se  "Le Samouraï", "Rocco and His Brothers", "The Swimming Pool" i "Purple Noon" obeležili su zlatnu eru svetske kinematografije.

Srpski milioner Branko Babić, poznat i kao "kralj obrva", na Instagramu je podelio zanimljivu anegdotu o svom susretu sa Delonom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ratkovcanin (@ratkovcanin)

 

Branko je otkrio da su jednom prilikom njegovi prijatelji uspeli da skupe novac i organizuju dolazak svetski poznatog glumca. 

U tom trenutku Alen je imao 83. godine, imao je nekoliko specifičnih zahteva, među kojima je bila i želja da mu u hotel dovedu dve devojke.

- Kad smo bili mladi, glavna faca je bio Alen Delon. Frajer, gospodin, bitanga, mafijaš i zavodnik... Kad smo porasli, skupili smo lovu da ga dovedemo u Beograd. Alen je imao nekoliko uslova. Jedan uslov je bio da mu dovedemo u hotel dve devojke. Tada je imao 81 godinu. Bravo ti ga bravo veliki Alane! RIP Alain Delon - napisao je Babić.

Nedavno je Branko Babić ušao u medijsku žižu zbog raskida sa poznatom influenserkom Tačkastom Marom. Priča se da ima novu devojku. 

BONUS VIDEO: