Певачица Ана Станић данас ужива у срећном браку са бившим кошаркашем Момчилом Лаврнићем, а њен ранији љубавни живот мало је познат.

Бивши дечко Ане Станић је наш глумац кога сви добро знате, али веза са певачицом мање је позната.

Наиме, пре него што је 2010. Лаврнићу изговорила судбоносно „да“, Ана је неколико година провела са Браниславом Томашевићем.

Љубавна прича Ане и Банета почела је 2008. године на Факултету драмских уметности, где је она дипломирала филмску и ТВ продукцију, а он завршио глуму.

Нажалост или на срећу, њихова љубав имала је рок трајања.

Фото: АТА имагес

 

 

Бивши дечко Ане Станић дуго је у срећном браку са некадашњом манекенком Јеленом Томашевић, са којом је добио три сина: Душана, Богдана и Стефана.

Ана се такође остварила у улози родитеља и у браку са Момчилом Лаврнићем добила је сина Вука.

- Удала сам се и родила дете после тридесете, а пре тога водила сам буран живот, јер сам са само двадесет година ушла у свет шоу-бизниса, који је подразумевао честа путовања, изласке и све оно што ми је пријало у тој животној фази - изјавила је једном приликом Ана Станић.

- Могла сам да живим пуним плућима и да задовољим своју радозналост, да имам различите партнерске везе, занимљива пријатељства и да “повлачим” пословне потезе који су ми одговарали. Зато сада умем да ценим нову животну фазу у којој ми је породица епицентар.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: