Pevačica Ana Stanić danas uživa u srećnom braku sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, a njen raniji ljubavni život malo je poznat.

Bivši dečko Ane Stanić je naš glumac koga svi dobro znate, ali veza sa pevačicom manje je poznata.

Naime, pre nego što je 2010. Lavrniću izgovorila sudbonosno „da“, Ana je nekoliko godina provela sa Branislavom Tomaševićem.

LJubavna priča Ane i Baneta počela je 2008. godine na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je ona diplomirala filmsku i TV produkciju, a on završio glumu.

Nažalost ili na sreću, njihova ljubav imala je rok trajanja.

Foto: ATA images

 

 

Bivši dečko Ane Stanić dugo je u srećnom braku sa nekadašnjom manekenkom Jelenom Tomašević, sa kojom je dobio tri sina: Dušana, Bogdana i Stefana.

Ana se takođe ostvarila u ulozi roditelja i u braku sa Momčilom Lavrnićem dobila je sina Vuka.

- Udala sam se i rodila dete posle tridesete, a pre toga vodila sam buran život, jer sam sa samo dvadeset godina ušla u svet šou-biznisa, koji je podrazumevao česta putovanja, izlaske i sve ono što mi je prijalo u toj životnoj fazi - izjavila je jednom prilikom Ana Stanić.

- Mogla sam da živim punim plućima i da zadovoljim svoju radoznalost, da imam različite partnerske veze, zanimljiva prijateljstva i da “povlačim” poslovne poteze koji su mi odgovarali. Zato sada umem da cenim novu životnu fazu u kojoj mi je porodica epicentar.

(Gloria)

BONUS VIDEO: