Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић један су од најскладњих парова на домаћој сцени. Свој однос љубоморно чувају од радозналих очију јавности, те се чак ни на мрежама не може наћи превише њихових заједничких фотографија.

Фото: АТА имагес

 

Тај став имају од самог почетка везе, а потом и брака, те се чак на интернету не могу наћи ни фотографије са њиховог венчања, а једну једину која је ипак стигла до медија, и кружила интернетом, Слобода је први пут поделила на свом Инстаграм профилу 2018. године.

 

 

Пар је тада славио 10 година брака, а сада већ дебело газе 16. Како можемо видети, они су тада изгледали доста другачије. Слобода је носила у то време популарне "шерпа" шишке које су јој падале преко очију, а Војин је у руци носио мушку торбицу, популарну "педерушу". 

Иначе, Војин Ћетковић и десет година млађа Слобода Мићаловић упознали су се 2002. на снимању филма "Зона Замфирова", када су се родиле прве искре које су касније прерасле у романсу.

Недуго затим обоје су се разишли од својих партнера, а једне летње ноћи 2004. године су почели своју љубавну романсу, коју су крунисали браком четири године касније.

- Сећам се када сам је први пут угледао, снимали смо, она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су углавном биле клинке. Прошло је неколико дана, позвао ме је сниматељ да дођем да нешто погледам. Видео сам је као неког ко ће вероватно да снима, нисам је посматрао по принципу "лепа је" или слично - рекао је Војин својевремено, преноси "Хелло".

Венчали су се у храму Светог Василија Острошког у Београду, а тим поводом организовали су интимну церемонију на којој медији нису били позвани.