Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković jedan su od najskladnjih parova na domaćoj sceni. Svoj odnos ljubomorno čuvaju od radoznalih očiju javnosti, te se čak ni na mrežama ne može naći previše njihovih zajedničkih fotografija.

Foto: ATA images

 

Taj stav imaju od samog početka veze, a potom i braka, te se čak na internetu ne mogu naći ni fotografije sa njihovog venčanja, a jednu jedinu koja je ipak stigla do medija, i kružila internetom, Sloboda je prvi put podelila na svom Instagram profilu 2018. godine.

 

 

Par je tada slavio 10 godina braka, a sada već debelo gaze 16. Kako možemo videti, oni su tada izgledali dosta drugačije. Sloboda je nosila u to vreme popularne "šerpa" šiške koje su joj padale preko očiju, a Vojin je u ruci nosio mušku torbicu, popularnu "pederušu". 

Inače, Vojin Ćetković i deset godina mlađa Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. na snimanju filma "Zona Zamfirova", kada su se rodile prve iskre koje su kasnije prerasle u romansu.

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije.

- Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu "lepa je" ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

Venčali su se u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a tim povodom organizovali su intimnu ceremoniju na kojoj mediji nisu bili pozvani.