Аца Лукас недавно је завршио у Ургентном центру због здравсрвених проблема, а сада је открио детаље свог стања и објаснио како се осећа.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

Аца Лукас истакао је да му се здравствено стање знатно побољшало, те да је његов брз начин живота допринео да заврши у Ургентном.

- Здравље је сад добро. Човек се у животу прилагођава како ствари теку. Ја сам негде заборавио колико имам година, па сам се мало понашао као дечкић од 22, па ме је мало клепило, али добро... Све мора да се усклади - рекао је Аца.

О разводу Драгане Мирковић

- Драгана је убедљиво највећа женска звезда на нашој естради у садашњости и прошлости. Волим је, поштујем и ценим, она је јако добар друг. Ми у нашим годинама не можемо да имамо ни дечка ни девојку. Можемо да имамо само пријатеље.

О Десингерици

- Свако има свој уметнички перформанс. Какав год да је перформанс, ако он за то има публику, онда је то сасвим океј. Тај дечко ради то што ради и зна шта ради, и има своју публику. Потпуно је ван памети то што се ради око њега, та хајка на човека што ради нешто на бини. Ако ћемо тако, многе певачице излазе на бину не полуголе, него у п**но издању, па им нико није забранио улазак у локале и поједине државе. То је већи неморал него што овај човек ради. То што гледамо голе г**ице и још поједине делове тела, то нема везе, то не важи. Имамо двојаке аршине и то је јако ружно. Али тако је увек код нас било и биће.

Тврдња Ђорђа Давида да је водио љубав 48 сати је ловачка прича!

Милица Тодоровић је недавно изјавила да је за 24 сата пет пута водила љубав, а Ђорђе Давид да је 48 сати имао односе без престанка.

- Ја кад саберем све жене које сам имао у животу, не би било 48 сати. Пусти ме тих ловачких прича. Поздравите Давида - поручио је уз осмех Лукас.

(Курир / Блиц)