Aca Lukas nedavno je završio u Urgentnom centru zbog zdravsrvenih problema, a sada je otkrio detalje svog stanja i objasnio kako se oseća.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

 

Aca Lukas istakao je da mu se zdravstveno stanje znatno poboljšalo, te da je njegov brz način života doprineo da završi u Urgentnom.

- Zdravlje je sad dobro. Čovek se u životu prilagođava kako stvari teku. Ja sam negde zaboravio koliko imam godina, pa sam se malo ponašao kao dečkić od 22, pa me je malo klepilo, ali dobro... Sve mora da se uskladi - rekao je Aca.

O razvodu Dragane Mirković

- Dragana je ubedljivo najveća ženska zvezda na našoj estradi u sadašnjosti i prošlosti. Volim je, poštujem i cenim, ona je jako dobar drug. Mi u našim godinama ne možemo da imamo ni dečka ni devojku. Možemo da imamo samo prijatelje.

O Desingerici

- Svako ima svoj umetnički performans. Kakav god da je performans, ako on za to ima publiku, onda je to sasvim okej. Taj dečko radi to što radi i zna šta radi, i ima svoju publiku. Potpuno je van pameti to što se radi oko njega, ta hajka na čoveka što radi nešto na bini. Ako ćemo tako, mnoge pevačice izlaze na binu ne polugole, nego u p**no izdanju, pa im niko nije zabranio ulazak u lokale i pojedine države. To je veći nemoral nego što ovaj čovek radi. To što gledamo gole g**ice i još pojedine delove tela, to nema veze, to ne važi. Imamo dvojake aršine i to je jako ružno. Ali tako je uvek kod nas bilo i biće.

Tvrdnja Đorđa Davida da je vodio ljubav 48 sati je lovačka priča!

Milica Todorović je nedavno izjavila da je za 24 sata pet puta vodila ljubav, a Đorđe David da je 48 sati imao odnose bez prestanka.

- Ja kad saberem sve žene koje sam imao u životu, ne bi bilo 48 sati. Pusti me tih lovačkih priča. Pozdravite Davida - poručio je uz osmeh Lukas.

(Kurir / Blic)