Srce Zdravka Čolića već više od dve decenije pripada supruzi Aleksandri, s kojom ima dve ćerke.

A da li znate ko je bio prva ljubav poznatog pevača?

Zove se Jasna Ornela Beri, ima 70 godina i ugledna je bosanskohercegovačka glumica.

Foto: Jutjub printskrin/Hayat Media BiH

 

 

Čola i Jasna zaljubili su se sedamdesetih godina prošlog veka, dok su oboje živeli u Sarajevu. No, o toj romansi ona je progovorila decenijama kasnije.

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, tu su bili ne samo muzičari, već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se prvi put zaljubila, pričala je Jasna za “Dnevni avaz”.

- Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će postojati jedan deo u mom srcu koji je rezervisan sam za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život.

Foto: ATA images

 

 

Putevi su im se nakon toga razdvojili, a onda su se posle rata ponovo sreli.

- Bio je to vrlo emotivan susret. Zdravko je osoba koja širi pozitivnu energiju, ima ono nešto. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje.

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Posvetio mi je pesmu “Noć mi te duguje” – otkrila je prva ljubav Zdravka Čolića, koju smo gledali u popularnim filmovima i serijama kao što su “U zemlji krvi i meda”, “Grbavica, “Lud, zbunjen, normalan”...

(Gloria)

BONUS VIDEO: