Међутим, мало му се закомпликовало здравствено стање, па је Саша одлучио да не иде на физикалне терапије по бањама у Србији, већ је решио да оде у иностранство и тамо се опорави у потпуности.

Његове најближе изненадило је то што је, како за "Стар" открива извор близак породици Поповић, Саша саопштио супрузи Сузани Јовановић да је тестамент који је написао пре пар година наводно изменио. 

- Колико знам, Саша је пре неколико година саставио тестамент, али о томе није никоме причао тада. Недавно се покренула нека тема и он је Сузани рекао да је са адвокатом саставио нов уговор. Сузана је полудела и питала га да ли је нормалан да стално саставља нове тестаменте и да јој није јасно зашто се око тога уопште оптерећује и тиме слути на лоше - открива извор близак Саши и Сузани, па додаје:

Фото: Сарић С./АТА имагес

 

- Саша је велики радник и он је покренуо доста послова и сада док је на физикалним терапијама рамишља када се опорави шта ће све да ради. Њему мозак никад не одмора, он је јако фокусиран на посао. Сузану је то мало наљутило када је чула, а онда му је рекла да не призива лоше и да није требало да саставља тестамент уопште, а камоли сада да прави нови. Међутим, када јој је образложио зашто је то урадио и да од тада он миорније спава, она је попустила и рекла му да га разуме. Саша је у тестамент убацио и неке блиске пријатеље, те жели да након што га не буде било поједини добију по ролекс, јер он има колекцију сатова, некима жели да остави и деонице, јер је сигуран у њихова пословања, зна он добро шта ради и због чега - закључује извор за "Стар".

БОНУС ВИДЕО: