Један младић је у анонимној исповести на платформи Редит описао шта је урадио својој партнерки и ово нико не би пожелео:

- Моја садашња "супруга" већ пуне три године верује да смо ми склопили брак у складу са законом. Упознао сам је пре седам година. Са првом женом се нисам растао у добрим односима, и због тога развод никада није одрађен. Срећом, моја садашња "жена" је странкиња и не зна како изгледа легална процедура - прича он и наставља:

Фото: Shutterstock

 

 

- Додуше, питала ме је због чега не треба било шта да потпише, а ја сам јој слагао да то у Енглеској није потребно. А друго венчање је било апсолутно магично, раскошно, баш онако како је то моја "супруга" желела. Једино сам се стално знојио од нервозе јер сам се плашио да ће неко сазнати истину. И таман сам помислио да сам се после три године извукао с немогућом ствари, а онда ме је прошле недеље назвала бивша супруга.

- Псовала ме је и назвала свакаквим именима, и претила ми је да ће све рећи мојој "жени". Преклињао сам је да то не уради, чак сам јој и понудио да се овога пута стварно разведемо, али она ми је одбрусила да је прекасно за то. Ван себе сам од нервозе претходних неколико дана и искрено не знам шта да радим. Не долази у обзир да све признам "жени" јер знам да би ме истог секунда напустила - закључио је мушкарац.

Фото: Профимедиа

 

 

Сасвим очекивано, сви коментари су били негативни.

- Ти је не заслужујеш. Невероватно си себичан, манипулишеш њом и жао ми је ње - написао је један од коментатора, а други је упитао: Да пођемо од најпростије ствари, зашто се прво ниси развео?

БОНУС ВИДЕО: