У свом видеу, он је указао на њихова искуства у животу у Србији, али и на бројне проблеме са којима се суочавају.

У видеу који траје 45 минута и који је за неколико сати погледало десетине хиљада људи, Вова је обишао делове Београда који нису туристички - бувљаке, нехигијенска насеља, дивље депоније.

Говорио је о сукобима Срба са придошлим Русима, замеркама које добијају, аутомобилима на улицама које је описао као "смеће", бучним комшијама у зградама, лењим српским радницима и многим другим темама. Неки ће рећи да је претерао, а неко да је указао на наше недостатке.

Многи Руси су му се пожалили да их Срби критикују због неуспеха да се интегришу. Један од Руса у снимку био је шокиран призором на бувљаку, тврдећи да је тамо видео вештачку вагину.

Коментари на снимак су разноврсни, од хумористичних до озбиљних критика. Један од коментара гласи: "Ахахахаха, за 550 евра изнајмљују ову шталу са псима у дворишту и бубашвабама?! Боже, како нас музу, људи делују ОК, али како пристати на такве услове?"

На почетку његовог видеа приказао је и мапу Србије са посебно истакнутим - отцепљеним Косовом у оквиру којег је написао да га "Србија не признаје".

С друге стране, други коментатори су сматрали да је снимак једнострано приказао негативно искуство: "Селективно негативно субјективно искуство више људи. Одвратно. Овде се уопште не ради о Србији."

- Момци којима су по жељи искључили музику имали су велику срећу. Нормално је да се овде постављају концертне уличне звучнике и пали турбо-фолк по целој улици (да се чује километар унаоколо) целе ноћи. Дошли смо до њих и замолили их да утишају око поноц́и, када смо схватили да нико неће зауставити забаву - гледали су нас потпуно без разумевања.

Рекли су дођи код нас на ракију, рођендан нам је. Били смо као - еххх, напољу је ноћ, стишај, не.

На крају, журка је трајала до 2 сата ујутру, док неко од мештана није издржао и позвао полицију, свака част, дошли су, не баш брзо, али су дошли. Ове комшије нас сада не поздрављају, јер мисле да смо ми звали полицију... - описао је други Рус своје муке у коментарима.

Телеграф