Како су познати изгледали као деца одувек је занимало њихове обожаваоце. Дечак са фотографије данас је један од најпознатијих глумаца на овим просторима, а својевремено је открио да је као дете маштао да постане пилот, као и да је тренирао фудбал.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм петарбенцина

 

Ипак, превладала је љубав према уметности, тачније глуми, у којој је достигао велики успех.

- Као дете маштао сам о томе да постанем пилот. Играо сам фудбал, био сам голман у ФК "Земун". Ја сам паралелно ишао у Радио Београд код Мике Алексића. Све друго је отпадало, само то је остало до краја. Када је дошло време за то, пробао сам на Факултету драмских уметности и касније је све ишло својим током - испричао је глумац једном приликом.

Дечак са фотографије потиче из велике породице. Има брата Игора, који је такође глумац, као и сестре Ану и Наду које су близнакиње. Складна породица из које је потекао утицала је да и он сам касније створи управо такву.

Он је израстао је у атрактивног мушкарца за којим уздишу припаднице лепшег пола, али он је пре неколико година срце поклонио једној.

Фото: АТА имагес

 

Судбоносно „да“ изговорио је колегиници Тамари Драгичевић, са којом је добио троје деце: ћерку Сташу и синове Лазара и Бориса, који је пре неколико месеци дошао на свет.

Сада је већ извесно да је дечак са фотографије нико други до Петар Бенчина.

Еспресо