Девојка Кристијана Роналда своју заносну фигуру одржава тренирајући са децом, која већ сада дижу тегове и раде вежбе

Децу треба учити правим вредностима од најранијег доба. Тако се размишља и у породици Кристијана Роналда, чија је дугогодишња девојка Георгина Родригез (30) са децом провела дан у теретани и то поделила са својих преко 58 милиона пратилаца на Инстаграму.

 

 

Врела Аргентинка већ годинама важи за једну од најатрактивнијих жена фудбалера. Извајано тело делом јој је дар од бога, а добрим делом и последица редовног вежбања. Ипак, није све у изгледу, има нешто и у постулату „у здравом телу здрав дух“.

Зато Георгина и Кристијано инсистирају на здравом животу и тренирању, по чему је кроз целу каријеру познат португалски фудбалер. Зато не треба никога да чуди што су близанци Ева и Матео (6) од малих ногу научени да раде склекове, згибове и да дижу тегове.

Фото: Фацебоок/ЦР7 фанс

 

„Мамин фаворит“, написала је Георгина испод слике на којој вежба са ћерком Евом.

Фото: Фацебоок/ЦР7 фанс

 

Кристијано и његова бројна породица живе свој сан у Саудијској Арабији, користећи сваку прилику да уживају у чарима ове богате земље на Средњем истоку.

Вожња бицикла, трчање по плажи, вожња јахтом само су неке активности које сви пратиоци имају прилике да виде готово свакодневно на друштвеним мрежама, потврђујући више пута поновљену изјаву да је прелазак у Ал Наср био права одлука.