На спомен Тее Таировић и Барбаре Бобак Љуба Аличић је веома искрено одреаговао и рекао да не зна ниједну њихову песму и да немају ниједан хит, да би биле бахате.

Фото: АТА имагес

 

 

- Немој ми њих, молим те! Лупају ценама, пусти ме у... Чуј, Барбара тражи седам-осам евра. Па који она хит има?! А које оне имају хит? Шта ће иза њих да остане?! Ништа, изгубиће се у виду магле. Немам ништа против њих - оплео је жестоко Љуба по младим колегиницама и открио да је Барбара чак одбила песму коју јој је нудио. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Барбари сам нудио песму која би јој прошла, небитно што је моја песма. А она као нешто... А где ти је хит, Барбара! Ево ја не знам ниједан хит њен. Немам ништа против девојке, али где ти је хит. Дај да нешто остане, да кад ја чујем Барбару, ја кажем е ту песму пева Барбара - рекао је Аличић. 

Фото: И. Маринковић

 

 

Подсетимо, једном приликом Аличић је од свих младих певача похвалио Дарка Лазића, с којим је једно време чак био и у свађи, да озбиљно пева. 

- Могу да издвојим од певача Дарка Лазића који озбиљно пева, има добре песме. Дарко је добар дечко, нисам љубоморан и сујетан на њега. Немам проблема да похвалим неког ко је добар - рекао је тад Љуба. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: