Како су пренели медији, пар је изговорио судбоносно "да" у породичној вили Шумахерових, чија се вредност процењује на 30 милиона евра. Вила, смештена на прелепом острву, некада је била у власништву председника Реал Мадрида Флорентина Переса, пре него што ју је породица Шумахер откупила.

Како је пренео Дејли мејл, овај гламурозни догађај био је под строгим мерама приватности – гости су морали да одложе своје мобилне телефоне. Циљ ових мера је био да се очува интима венчања и сачува приватност породице.

 

 

Ипак, највише пажње привукле су гласине које су се појавиле у немачком медију "Билд", а које тврде да је венчању присуствовао и сам Михаел Шумахер. Његово присуство на јавним догађајима изазива велику пажњу, јер се у јавности, због здравственог стања након тешке несреће на скијању 2013. године, не појављује.

Иако информације о његовом присуству нису потврђене, сам догађај је изазвао велико интересовање како у Немачкој, тако и широм света.

- Да ли је Шуми заиста био присутан на венчању у суботу? Могуће је. Чак и врло могуће. Међутим, није био у башти, где су били остали гости, од којих неки, без сумње, не припадају најужем породичном кругу - наводи "Билд".

Фото: Профимедиа

 

 

Подсетимо, Ђина је имала 16 година када је славни возач 2013. године доживео тешку несрећу на скијању. Један од најбољих возача у историји Формуле 1 доживео је тешку повреду главе на скијању у децембру 2013. године и од тада није виђен у јавности.

Он је шест месеци био у индукованој коми, из које је пробуђен у јуну 2014. године, а у септембру исте године пуштен је на кућно лечење и од тада нема информација о његовом стању.

БОНУС ВИДЕО: