Ана Николић у последњих неколико година се често налази у жижи медијске пажње због њеног љубавног живота и изјава које се врло брзо прошире. 

Јавност се шокирала Аниним последњим укључењем за викенд у емисију "Премијера викенд специјал", у којој је отворено причала о њеном емотивном животу са композитором Гораном Ратковићем Ралетом. Открила је разлог због кога често раскидају и мире се.

 - Код мене је увек турбулентно, другачије не може. Рале лаже, он мене оставља сваки дан. Рале и ја укупно имамо 100 година. Ја сам заљубљена, али очигледно у погрешног човека. Планове немам никада, мени се све тако дешава спонтано. Људи мисле да ми Спилберг пише сценарио вероватно, код мене се све тако дешава - рекла је певачица.

Ана се дотакла свог солистичког концерта у Београду: 

 

 

- Арену смо прескочили, сада нека буде Ушће, нека гори Ушће. Цеца је заказала, тамо је само њој и мени место и ником више - рекла је Ана, па се опет пребацила на дечка Ралета и изрекла тешке речи.

- Биће концерт ако не убијем Ралета, више нема оставим, нисам жена за зај*банцију. Нека се договара са собом. Има да га исецкам и спакујем у кесице, ни форензика га неће препознати, или нека ми направи концерт. Арена је требало пре Таре да буде, она се десила, и даље сам на породиљском. Мене Ушће једино инспирише - говорила је певачица.

 Подсећања ради, Анин и Ралетов раскид је био врло буран. Певачица је  код свог изабраника дошла је код њега у студио. Није јој се допало што је тамо била једна певачица па ју је ухватио налет љубоморе. Убрзо је почела да ломи све што се нашло пред њом. Разбила му је екран од компјутера, а један је бацила кроз прозор. Онда је лупала све што јој је пало под руку, демолирала му је студио.

 

 

Како извор "Курира" тврди. после неколико дана затражила је од   Ралета да јој доне се њене стваи које су биле код њега у стану.  После тога је уследила освета, побацала је све његове ствари и звала га да дође после тога да покупи ствари са улице.

Композотор је био у шоку. Рале је ускоро дошао на Вождовац, а након што је сакупио сву своју гардеробу с плочника испред зграде, молио ју је да га пусти у стан како би разговарали. Он ју је убеђивао неколико минута, а кад је схватио да неће успети да је убеди, отишао је.

БОНУС ВИДЕО: