Ana Nikolić u poslednjih nekoliko godina se često nalazi u žiži medijske pažnje zbog njenog ljubavnog života i izjava koje se vrlo brzo prošire. 

Javnost se šokirala Aninim poslednjim uključenjem za vikend u emisiju "Premijera vikend specijal", u kojoj je otvoreno pričala o njenom emotivnom životu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Otkrila je razlog zbog koga često raskidaju i mire se.

 - Kod mene je uvek turbulentno, drugačije ne može. Rale laže, on mene ostavlja svaki dan. Rale i ja ukupno imamo 100 godina. Ja sam zaljubljena, ali očigledno u pogrešnog čoveka. Planove nemam nikada, meni se sve tako dešava spontano. LJudi misle da mi Spilberg piše scenario verovatno, kod mene se sve tako dešava - rekla je pevačica.

Ana se dotakla svog solističkog koncerta u Beogradu: 

 

 

- Arenu smo preskočili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više - rekla je Ana, pa se opet prebacila na dečka Raleta i izrekla teške reči.

- Biće koncert ako ne ubijem Raleta, više nema ostavim, nisam žena za zaj*banciju. Neka se dogovara sa sobom. Ima da ga iseckam i spakujem u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati, ili neka mi napravi koncert. Arena je trebalo pre Tare da bude, ona se desila, i dalje sam na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše - govorila je pevačica.

 Podsećanja radi, Anin i Raletov raskid je bio vrlo buran. Pevačica je  kod svog izabranika došla je kod njega u studio. Nije joj se dopalo što je tamo bila jedna pevačica pa ju je uhvatio nalet ljubomore. Ubrzo je počela da lomi sve što se našlo pred njom. Razbila mu je ekran od kompjutera, a jedan je bacila kroz prozor. Onda je lupala sve što joj je palo pod ruku, demolirala mu je studio.

 

 

Kako izvor "Kurira" tvrdi. posle nekoliko dana zatražila je od   Raleta da joj done se njene stvai koje su bile kod njega u stanu.  Posle toga je usledila osveta, pobacala je sve njegove stvari i zvala ga da dođe posle toga da pokupi stvari sa ulice.

Kompozotor je bio u šoku. Rale je uskoro došao na Voždovac, a nakon što je sakupio svu svoju garderobu s pločnika ispred zgrade, molio ju je da ga pusti u stan kako bi razgovarali. On ju je ubeđivao nekoliko minuta, a kad je shvatio da neće uspeti da je ubedi, otišao je.

BONUS VIDEO: