У Равном Селу, у ком је одрастао глумац Лазар Ристовски живе и данас његови рођаци, те је тако његов брат са којим је одрастао открио детаље из живота глумца.

Лазар Ристовски је одрастао са братом Микијем, који је отоврено говорио о славном брату и открио какав је приватно. На питање какав је наш познати глумац као брат Мики одговара:

- Најбољи. Најбољи брат на свету.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Мики је открио и какво је било одрастање у Равном Селу.

- Па као и у сваком селу. Увек имате тих случајева, дечачких. Што се тиче мене и њега, наше детињство је било до основне школе овде у селу, па смо ишли тако у атар, како ми кажемо, па где год наиђемо тако на лубенице неке или шта ја знам, ми одемо, па се добро наједемо и продужимо даље на каналу да се купамо... Фантастично је било. Он није имао баш много времена, више је волео школу. Ја сам занатлија, он је уписао у Сомбору учитељску, тамо је и завршио и после тога је уписао у Београду на филмској академији - каже Мики.

Како је открио у у детињству су стално били заједно.

Фото: Инстаграм принтскрин/lazar.ristovski

 

- Док смо били млађи, били смо стално заједно, то је једно дивно детињство. Могао би се и роман написати и филм снимити о томе - каже брат Лазара Ристовског и објашњава нам да је упркос свему било лепо:

- Било је сиротиње. Његови родитељи су били домаћини, његов тата је био пружни радник. Мама је била домаћица. Држало се тако мало живог, као козе и тако, да се има. Нису били гладни, што је најважније. Било је ту млека, било је ту свега од домаћих животиња. Тако да, борили су се родитељи да направе људе од њих.

Фото: АТА Имагес

 

Као што знате, Лазар има браћу, Јовицу и Бранислава, они су сви кренули добрим путем. И он се труди да нешто остане иза њега овде. Значи то пуно не само за наше село, него и за свако суседно село. Дођу овде, то је седми фестивал био, штета, није се могло одржати у Дому, зато што није било завршено, али као и сваке године било је иза Дома.

Он је открио и шта глумац највише воли када дође у своје село.

- Па највише воли да дође код мене овде прво, па онда остало да поради оно што треба да ради.Њему је овде најдраже, кад дође овде да се опусти и тако попричамо, као браћа, лепо. И онда обавља свој посао који, ја нормално, разумем, то мора да ради и не љутим се никад на њега што не може дуже да остане овде са мном, али живот је такав - истиче Мики.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: