Многи певачеви фанови и обожаваоци Бијелог дугмета изненадили би се када би видели како данас изгледа, а вероватно га многи не би ни препознали!

Фото: Сарић С.

 

Славни рокер одувек је форсирао опуштени имиџ, а карактерисала га је необавезна фризура и поприлично лежерна гардероба. Ипак, чини се да се током пандемије коронавируса певач додатно опустио и изгледа готово непрепознатљиво! Он се пре неколико дана у Сарајеву срео са дугогодишњом пријатељицом, краљицом севдаха Ханком Палдум, која је објавила њихову заједничку фотографију на Инстаграму.


- Године пријатељства и заједничких путовања су иза нас. Дошли у Сарајево наше - написала је певачица у опису слике.

Она је испод објаве таговала и фан страницу босанског рокера, па су по томе многи схватили да се заправо ради о Тифи. Наиме, певач Бијелог дугмета набацио је неколико килограма, а коса, коју је пустио скоро до рамена, скроз је поседела.

- Драга Ханка, да нисте објаснили да је реч о Тифи, не бих га препознао. Човек не личи на себе, баш је остарио - само су неки од коментара испод фотографије. С друге стране, било је и оних који нису обраћали пажњу на рокеров изглед, већ су предложили Ханки да сними дует с дугогодишњим пријатељем.

Иначе, у једном од последњих интервјуа за медије, Војичић је причао о својој каријери, приватном животу, а тада је признао и да не воли да се појављује у јавности.

- Време проводим с породицом, ћерком и женом. У кафиће не идем. Схватио сам да је и раније требало да се тако повучем. Имам и две мачке. Оне су моја терапија, једноставно ме смирују, с њима спавам, уз њих сам се препородио - рекао је Тифа за босанске медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".