Ана Ивановић често са пратиоцима на Инстаграму дели фотографије из приватног живота, а овог пута је поделила занимјив рецепт.
- Пратите овај невероватни рецепт за „божићно дрвце слаткиш“ корак по корак и јавите ми да ли сте уживали у њему колико и моја породица и ја - написала је Ана.
300 г банана
160 мл бадемовог млека
100 г ољуштеног тахинија
Прочитајте још
2 кашичице сока од јабуке (јабуковаче)
110 г меда (често га смањим, пошто су банане довољно слатке)
1 кашичица чистог екстракта ваниле
240 г зоби
60 г бланшираног бадема
2 кашичице прашака за пециво
1/2 кашичице соли
Упутства:
Загрејте рерну на 180Ц. Мешајте банану, млеко, тахини, сок од јабуке, мед и ванилију док не постане веома глатка смеса.
Додајте преостале састојке осим зоби и ручно умутите. У миксеру умутите зоб док не постане брашно, додајте у смесу и добро измешајте. Сипајте тесто у жељене облике божићних колачића на плех намазан путером. Пеците око 25 минута, па оставите да одстоји и охлади ван рерне. Поспите их шећером у праху и уживајте!
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".