Већ данима је јавност у БиХ и регији шокирана вешћу да је музичар Адис Цигура брутално претукао супругу, певачицу Алдину Бајић. Видео који кружи друштвеним мрежама показује бруталност напада, посебно део када ју је ногама ударао у главу, након чега се онесвестила. Цигура је ухапшен и налази се у зеничком затвору, док је Алдина и даље по строгим лекарским надзором.

Пре три године

Пре отприлике три године, Цигура је за тамошњи "Најпортал" причао о својој Алдини, жени која му је "унела радост у кућу, након неуспелог првог брака". Тада је казао да "његова деца више воле Алдину од рођене мајке".

Фото: Инстаграм принтскрин/adisaldinacigura, принтскрин друштвене мреже

 

 

Интервју преносимо у целости: 

Када се помене име познатог музичара Адиса Цигуре, одмах се у ту причу убаци и Шериф Коњевић. Наиме, Адис је више од десет година био лични музичар истакнутог певача. Али, сада није реч о томе, већ о венчању Адиса Цигуре са младом певачицом из Зенице, Алдином Бајић. Многе колеге музичари и певачи били су поприлично изненађени, било је по кулоарима и ружних оговарања, али код њих двоје љубав је победила.

– Алдина и ја смо сарађивали више од три године, дакле оно што нас је у те три године везало била је само пословна обавеза. Алдина је имала свој живот, ја свој поред супруге и двоје деце. Међутим, моја сада већ бивша супруга је током нашег дугогодишњег брака веома често одлазила од мене, остављала мене и децу по неколико месеци саме. Сада, када је последњи пут отишла, одлучио сам да тим њеним лудостима станем на крај.

 

 

– Нисам хтео више да патим, а ни деца. Они су више биле без ње, него с њом. У децембру прошле године, када је Алдина дошла до нас да нам помогне у кућним пословим, ја сам јој рекао, зашто она и ја не бисмо били пар. Верујте ми да се доста нећкала, на нас двоје гледала је као на пословне партнере, а онда су се њена осећања после тог мог питања почела да се мењају. Схватили смо да смо створени једно за друго.

Алдина није крива

Супруге не одлазе тек тако од мужева?

– Ма, моја вала одлази. Искасирала ме и рекла збогом. Деци је само рекла како између нас двоје нема више љубави и то је било то. Имамо сина од 14 и ћерку од десет година. Чак се више деци и не јавља. Ја сам њу својевремено запослио у општини, али срећа не за стално. Када је видела да тамо може да се заради и до 2.000 марака, онда ме је оставила. Алдина заиста није била разлог нашег растанка. Па, ја сам знао Алдину често да возим до њеног дечка. Алах једини драги зна, да Алдина ништа није крива. Ја сам рекао Алдини: "Ако ти нећеш да се венчаш са мном, ја ћу наћи неку другу девојку, јер не желим да ми се бивша више враћа."

Фото: Фејсбук принтскрин/Алдина Бајић

 

 

Да ли ти се неко од колега јавио да ти да подршку?

– Да, али више је било оних који су нас оговарали, али то само говори о њима самима. Нас двоје ћемо доказати и показати да естрадни брачни пар може да опстане на естради и да буде сретан. Људи који знају мене и моју бившу жену, знали су ситуацију каква је. Она оде, ја је молим, плачем да се врати, купим јој ауто и не знам шта још само да се врати. То је и био њен циљ да добија скупе поклоне. Последњи пут кад се вратила морао сам да јој платим школовање 12 хиљада марака. Матери јој реновирао стан за 10.000 марака, џип који сам купио на њу сам преписао, па сам га сада на суду морао поновно платити, да би ми га вратила.

Шеријатско венчање

Прво сте се венчали шеријатски?

– Да, јесмо, а ја мислим да то венчање више важи од оног општинског. Ипак, у општини ћемо се веначати 18. фебруара, а ако буде са пандемијом колико толико све о-кеј, на свадби ће нам певати Ђани, Емир Хабибовић, а кум ће нам бити мултимилионер Пики из Београда. Тај Пики обожава како пева Алдина, баш идемо њему да му певамо на српској Новој години. У будућности ја ћу Алдини бити и супруг и менаџер.

 

 

Да ли може опстати брак музичара и певачице?

– Ја мислим да може. Алдина је мајка за пример, јер и сама има сина од 13 година, моја деца је сада више воле него властиту мајку. Права је домаћица, па је кућа више интересује него певање.

Неизмерно сретан

Адис Цигура је на крају интервјуа рекао да је због склапања брака са Алдином неизмерно сретан, јер коначно има са неким кафу да попије.

Да ли ће ти Алдина дозволити да пратиш друге певачице?

– Не, неће, јер сви знамо каква је ситуација на естради по питању певачица.

 

 

Како ћеш реаговати када јој на наступима буду стављали бакшиш тамо где не треба?

– Ми смо то већ прошли, а она није певаљка и никада то није дозвољавала да јој стављају бакшиш међу груди или не знам где већ.

(Нај-портал.рс)

БОНУС ВИДЕО: