Босанско - херцеговачка певачица Алдина Бајић претрпела је језиво насиље од свог супруга Адиса Цигура, преносе тамошњи медији.

Фото: Инстаграм принтскрин/адисалдинацигура, принтскрин друштвене мреже

 

Према писању босанско - херцеговачких медија, Алдина је у јако тешком стању, а због повреда које је задобила била је два сата без свести.

Ко је Алдина?

Певачица је у свет естраде закорачила са свега 13 година, а истицала је да јој живот није био нимало лак. Она је пре 10 година боловала од карцинома, а док се борила против опаке болести помагала јој је управо песма.

- Пре те грозне и ружне болести која ми се десила нисам пазила апсолутно ни на шта. Нисам се здраво хранила, понекад нешто мало вежбала, сада након свега тога пазим више на себе, на моје здравље и кад је посао у питању и на све што иде уз то. Када приметим да сам претерала са послом, онда баш добро закочим, јер ја нисам сама имам и сина Сандра - рекла је својевремено Алдина која је истакла да јој је тешко бити самохрана мајка.

Фото: X принтскрин/@ТрнинфоБ

 

- Ја сам том детету и мајка и отац, све сам му на свету као и он мени. Сваки корак који начиним, сваки концерт, наступ који закажем, све то радим само да би њему боље било и да не оскудева ни у чему. Ја све то ускладим, има жена којој платим и она га чува када мене нема, а кад сам слободна сваки тренутак проводим са њим.

Испливао језив снимак из спаваће собе

Подсетимо, појавио се стравичан видео запис, који је настао у дневном боравку поменутог естрадног пара. На том снимку се види како Алдина седи на каучу у дневном боравку.

У једном моменту Алдина даје Адису телефон, а онда он почиње да је снажно удара шакама по глави, обара је на под, а онда почиње да је удара ногом по глави. Након тога је хвата за косу и вуче по поду.

(Еxпресс. ба)