Чекало се и дочекало. Адријана Лима поново је носила крила Вицториа'с Сецрет, као пре шест година, када је окончана њена сарадња са познатим брендом доњег веша. На X мрежи са одушевљењем коментаришу наступ заносне Бразилке коју су до јуче критиковали због вишка килограма. Како је рекла, вратила се на писту да би својој деци показала да се не треба предати пред хејтерима.

"Људи, да ли је геј ако се узбудите док гледате Адријану Лиму како шета пистом Вицториа'с Сецрет?", питала је једна жена на X платформи.

 

 

"Имам исти осећај", "Али та њена коса и стајлинг", "Лепота", надовезали су се други на објаву. Утисак људи на X мрежи је да је наступ једне од најпознатијих манекенки био спектакуларан.

Док је сарађивала са контроверзном модном кућом, Адријану Лиму су управо овако хвалили. Интригатно је да је сарадњу прекинула исте године када је обустављена ревија. Наредне 2019. букнуо је скандал због узнемиравања којем су били изложени модели док су радили за ВС, али и због дискриминације крупнијих модела који пет година касније шетају ревијом. И то је био део промена које су уведене, уз трансродне моделе на писти, повратак великих модних имена и поруку да лепота није ограничена годинама.

 

 

Поред Адријане Лиме вратио се још један Анђео, њена земљакиња Алесандра Амброзио, али и Бела Хадид, иако јој је пре више година на кастингу ВС тражено да скине веш, док јој је бивши челник куће говорио да има савршене груди.

 

 

Судећи по коментарима, оваква женска лепота изазива одушевљење, али је веома заступљено у медијима и подсећање на срамну прошлост бренда. За разлику од реакција на X мрежи, неки сматрају да је шоу био досадан. Очекивано? Могло је боље? Или је било баш како твитераши кажу?