Čekalo se i dočekalo. Adrijana Lima ponovo je nosila krila Victoria's Secret, kao pre šest godina, kada je okončana njena saradnja sa poznatim brendom donjeg veša. Na X mreži sa oduševljenjem komentarišu nastup zanosne Brazilke koju su do juče kritikovali zbog viška kilograma. Kako je rekla, vratila se na pistu da bi svojoj deci pokazala da se ne treba predati pred hejterima.

"LJudi, da li je gej ako se uzbudite dok gledate Adrijanu Limu kako šeta pistom Victoria's Secret?", pitala je jedna žena na X platformi.

 

 

"Imam isti osećaj", "Ali ta njena kosa i stajling", "Lepota", nadovezali su se drugi na objavu. Utisak ljudi na X mreži je da je nastup jedne od najpoznatijih manekenki bio spektakularan.

Dok je sarađivala sa kontroverznom modnom kućom, Adrijanu Limu su upravo ovako hvalili. Intrigatno je da je saradnju prekinula iste godine kada je obustavljena revija. Naredne 2019. buknuo je skandal zbog uznemiravanja kojem su bili izloženi modeli dok su radili za VS, ali i zbog diskriminacije krupnijih modela koji pet godina kasnije šetaju revijom. I to je bio deo promena koje su uvedene, uz transrodne modele na pisti, povratak velikih modnih imena i poruku da lepota nije ograničena godinama.

 

 

Pored Adrijane Lime vratio se još jedan Anđeo, njena zemljakinja Alesandra Ambrozio, ali i Bela Hadid, iako joj je pre više godina na kastingu VS traženo da skine veš, dok joj je bivši čelnik kuće govorio da ima savršene grudi.

 

 

Sudeći po komentarima, ovakva ženska lepota izaziva oduševljenje, ali je veoma zastupljeno u medijima i podsećanje na sramnu prošlost brenda. Za razliku od reakcija na X mreži, neki smatraju da je šou bio dosadan. Očekivano? Moglo je bolje? Ili je bilo baš kako tviteraši kažu?