Бивши члан групе "One Direction" Лијам Пејн пронађен је мртав испред свог хотела у Буенос Ајресу касно синоћ, како се наводи, момак је пао са терасе. Лијам (31) је преминуо након пада са трећег спрата хотела, наводи се у саопштењу полиције Буенос Ајреса.

Локалне власти сада истражују околности смрти Лијама Пејна и спроводе аутопсију. Како преносе тамошњи медији особље хотела затражило је хитну полицијску помоћ непосредно пре него што је Пејн пронађем мртав.

- Имамо госта који превише попио, а чини се да је конзумирао и наркотике. Разбија ствари по соби и прави несносну буку - наводно је полицији рекао менаџер хотела.

Фото: Профимедиа

 

 

Менаџер је такође рекао да "хино пошаљу патролу" јер је особље сумњало да је "живот њиховог госта у евентуалној опасности". Такође, менаџер је истакао да особље хотела није могло да уђе у собу у којој је гост боравио претходна два дана.

Како се наводи у изјави Пабла Поличкиа, иначе директора комуникација Министарства безбедности Буенос Ајреса, Пејн је "скочио са балкона своје собе".

Фото: Профимедиа

 

 

На фотографијама Пејнове хотелске собе, које је објавила полиција Буенос Ајреса, а које сада круже друштвеним мрежама, види се разбијени телевизор, као и разбацане ствари по поду. Иначе, Његове последње објаве на Снепчату показале су га како срећно позира са својом партнерком Кејт Касиди.

Даље објаве из последњих тренутака живота звезде показале су га како ужива у ручку у својој хотелској соби, где је открио да се пар "будио у 13 часова сваког дана" и одлучио да буде у костиму Фореста Гампа за Ноћ вештица.

 

 

Још један трагични селфи је био под насловом: "Диван дан у Аргентини". Поделио је још једну фотографију са Кејт уз натпис: "Квалитетно време".

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО: