Bivši član grupe "One Direction" Lijam Pejn pronađen je mrtav ispred svog hotela u Buenos Ajresu kasno sinoć, kako se navodi, momak je pao sa terase. Lijam (31) je preminuo nakon pada sa trećeg sprata hotela, navodi se u saopštenju policije Buenos Ajresa.

Lokalne vlasti sada istražuju okolnosti smrti Lijama Pejna i sprovode autopsiju. Kako prenose tamošnji mediji osoblje hotela zatražilo je hitnu policijsku pomoć neposredno pre nego što je Pejn pronađem mrtav.

- Imamo gosta koji previše popio, a čini se da je konzumirao i narkotike. Razbija stvari po sobi i pravi nesnosnu buku - navodno je policiji rekao menadžer hotela.

Foto: Profimedia

 

 

Menadžer je takođe rekao da "hino pošalju patrolu" jer je osoblje sumnjalo da je "život njihovog gosta u eventualnoj opasnosti". Takođe, menadžer je istakao da osoblje hotela nije moglo da uđe u sobu u kojoj je gost boravio prethodna dva dana.

Kako se navodi u izjavi Pabla Poličkia, inače direktora komunikacija Ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa, Pejn je "skočio sa balkona svoje sobe".

Foto: Profimedia

 

 

Na fotografijama Pejnove hotelske sobe, koje je objavila policija Buenos Ajresa, a koje sada kruže društvenim mrežama, vidi se razbijeni televizor, kao i razbacane stvari po podu. Inače, NJegove poslednje objave na Snepčatu pokazale su ga kako srećno pozira sa svojom partnerkom Kejt Kasidi.

Dalje objave iz poslednjih trenutaka života zvezde pokazale su ga kako uživa u ručku u svojoj hotelskoj sobi, gde je otkrio da se par "budio u 13 časova svakog dana" i odlučio da bude u kostimu Foresta Gampa za Noć veštica.

 

 

Još jedan tragični selfi je bio pod naslovom: "Divan dan u Argentini". Podelio je još jednu fotografiju sa Kejt uz natpis: "Kvalitetno vreme".

(Blic Žena)

BONUS VIDEO: