Оно што је на први поглед деловала као невероватна сличност претворило се у сазнање да су једнојајчане сестре близнакиње које су раздвојене након рођења пре 30 година. Ово су потврдиле и њихове породице, преноси британски Сан.

Сестре су рекле како су се одмах зближиле, али након пар година више не разговарају. Однос им се уништио кад су заједно покренуле бизнис.

Њихова необична прича је постала позната у Кини и одлучиле су да пробају да профитирају на томе. Међутим, то се није добро завршило.

Бавиле су се стримингом и продајом својих ствари, али свађе и сукоби почели су кварити њихово пословно партнерство. Кеке је рекла да је Ли често нестајала на пар дана, без икаквог упозорења, иако су имале пословне обвезе.

 

 

Ли је наводно једне вечери изнела све њихове ствари из стана, док Кеке није била у њему, због чега су се јако посвађале. Кеке каже и да је увек једина плаћала станарину, храну и остале животне трошкове.

Након три године познавања, сада се нису виделе или причале већ шест месеци. Ли каже да су имале различите карактере, описивајући себе као изразито изравну особу, док јој је сестра ћутљива. Окривила ју је за неуспех пројеката које су организовале, тврдећи да су због ње изгубиле скоро 80 хиљада евра.

Фото: Weibo/正觀新聞

 

Ли је зато одлучила да отворити продавницу у свом родном граду Денгфенгу. Кеке је отишла да јој помогне, али су се посвађале око управљања продавницом и новца. Од тада се нису виделе.

БОНУС ВИДЕО: