Хрватски представник на Евровизији, Марко Пуришић, познат као Беби Лазања, венчао се са дугогодишњом партнерком Елизабетом Ружић. Церемонија пуна љубави одиграла се у Завршју, месту где је њихова љубавна прича и започела.

ФОТО: Принтскрин ХРТ

 

Венчање популарног певача који је освојио регион својим наступом на Евровизији, привукла је много пажње. Осим тога, церемонија је одржана у интимном и ретро стилу, без присуства медија.

Марко и Елизабета су своју љубав започели на друштвеним мрежама, а њихова романса крунисана је у средњовековној цркви у Завршју.

 

Венчање је било организовано у ретро стилу, а гостима није било дозвољено фотографисање, чиме је очувана приватност овог важног тренутка. Марков брат и Елизабетина најбоља пријатељица имали су част да буду кумови.

- Упознали смо се на Инстаграму. Он је свирао у тој групи коју слушам и мислила сам да је згодан па сам га додала. Он је мене додао натраг и тако је све почело. Након првог састанка мислила сам да ми се више никад неће јавити и да је прошло грозно, али онда се јавио", открила је Елизабета у документарцу "Усусрет Еуросонгу".

(Истарски.хр.)