Глумац Андрија Милошевић гостовао је у седамнаестој епизоди емисије "Бинџ" компаније Новости у којој се, између осталог, дотакао и свог одрастања у Никшићу, а открио и непознате детаље о својим родитељима.

- Моји родитељи су били добри људи, радили су у пивари у Никшићу, трудили су се да мом брату и мени обезбеде лепо детињство. Сећам се да је мој отац био страшно разочаран ситуацијом 90-их година. Одједном се све распада, зато и мене погађа када причам о том рату, све ме то чини јетким и криво ми је што је та ситуација уништила једно две - три генерације младих људи који нису успели да се снађу, започео је причу Андрија, а онда наставио:

 - Моја мајка и мој отац су били доста разочарани јер нису знали како да нам помогну. Плата је била пет марака, а ми смо били деца, сви смо желели да студирамо, да се дружимо... Сећам се да је моја покојна мајка је пет месеци штедела да би ми купила дукс од пет марака.

Фото: Д. Миловановић

 

 

- Родитељи тог времена, па тако и моји, су можда и последњи ков тих слободарских људи пуних љубави и нежности, рекао је Андрија у емисији "Бинџ".

Пре скоро деценију, отац Андрије Милошевића изненада је преминуо оставивши иза себе супругу Веру и двојицу синова, а након пар година преминула је и Андријина мајка. 

 - Ја данас немам родитеље, такође мој брат од ујака је превише рано отишао, а ту су и другови и пријатељи које сам изгубио. Када све то сублимираш у себи, ти се смејеш и идеш кроз живот, али постоје и моменти када се ти људи јаве - моја мајка, отац, буразер другови... Ја то препознам и онда причам са њим - сузама, рекао је Андрија у емисији "Бинџ".

Фото: АТА имагес

 

 

Глумац је данас посвећен својој породици коју је створио са колегиницом Александром Томић, а свом сину Рељи настоји да пренесе све вредности које су њему усадили његови родитељи.

Шта је све Андрија имао да каже о својој каријери, улогама, одрастању и интими можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...