Вирална Дубаи чоколада већ неко време изазива помаму на друштвеним мрежама, а она се прави изненађујуће брзо и лако!
Дубаи чоколада један је од највећих виралних феномена протеклих година када је реч о храни, а последњих месеци је направила прави "бум" на друштвеним мрежама.
Позната још и као чоколадна табла с пистаћима, она је слатка, засићена, врло интензивног укуса, а многи не знају да иза свега стоји Сара Хамуда.Она живи у Дубаију већ девет година, а 2021. године је покренула свој бренд Фиx и представила необичну чоколаду која је ускоро постала популарна на мрежама.
Позната још и као чоколадна табла с пистаћима, она је слатка, засићена, врло интензивног укуса, а многи не знају да иза свега стоји Сара Хамуда.Она живи у Дубаију већ девет година, а 2021. године је покренула свој бренд Фиx и представила необичну чоколаду која је ускоро постала популарна на мрежама. Инфлуенсерка Марија Вехера објавила је на ТикТоку снимак на ком ужива у Дубаи чоколади који је прегледало више од 56 милиона људи, а од тада је много људи показало како једе овај слаткиш или прави сопствену верзију.
Инфлуенсерка Марија Вехера објавила је на ТикТоку снимак на ком ужива у Дубаи чоколади који је прегледало више од 56 милиона људи, а од тада је много људи показало како једе овај слаткиш или прави сопствену верзију.
Отопите путер у тигању на средњој ватри, па му додајте кадаифи и пропржите. Треба да поприми тамну нијансу златнобраон боје и да буде хрскавији, али никако не сме да загори, па га или пржите кратко или смањите на тиху ватру. Потом склоните на стану да се хлади.
Отопите чоколаду, па у калуп за чоколаде сипајте један танак слој (половину) и ставите у фрижидер на 10-15 минута.
У већој чинији помешајте пропржен кадаифи с путером од пистаћа и сусамовом пастом, па то промешајте и налијте дебљи слој преко чоколаде у калупу, која би требало да се стегнула.
Преко тога налијте остатак отопљене чоколаде и пазите да лепо покријте све и поравнајте смесу или протресите калуп да се распореди.