Budući da su Bodan i Ceca svakodnevno provodili vreme zajedno i da su više puta snimljeni ispred njene vile na Dedinju, mnogi su pomislili da se Srejović tokom veze preselo kod pevačice, međutim, njih dvoje zapravo nikada nisu zvanično živeli zajedno, već su jedno drugo često posećivali.

Posle raskida, Bogdan je nastavio da živi u svom stanu u A bloku, na Novom Beogradu, gde je tokom romanse često boravila i Ceca.

Foto: Printskrin/Instagram/bogdansrejovic

 

 

- Ceca i Bogdan se nisu razdvajali tokom veze, kad god bi im poslovne obaveze dozvoljavale. Međutim, nikada nisu započeli zajednički život. Srejović ima svoj stan u A bloku, tu je živeo tokom veze sa Cecom koja ga je često posećivala, a osim u njenoj vili, i u njegovom stanu su provodili dosta vremena - tvrdi izvor i dodaje:

- Posle raskida Srejović je nastavio da živi u tom stanu koji ne iznajmljuje, već je u njegovom vlasništvu, na lokaciji gde su mu komšije mnoge poznate ličnosti.

Foto: ATA images

 

 

- Bogdan nakon raskida, kao i tokom veze, provodi vreme sa ćerkicom Iskrom i posvećen je poslu, što se može videti i na njegovim drštvenim mrežama, a on i Ceca ostali su u prijateljskim odnosima - zaključio je izvor.

Podsetimo, njih dvoje javno nisu hteli da komentarišu raskid, ali su izdali zajedničko saopštenje pri čemu su potvrdili da je do raskida došlo.

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - navodi se u saopštenju.

(Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".