Svoju je karijeru započela na Red televiziji, a onda je prešla na televiziju Arena Sport.

Foto: Instagram printskrin/ saskaveselinov

 

- Volim da istražujem i kada mi se stvori zona komfora tada često promenim smer. Sigurna sam da se kasnije neću kajati zbog propuštenih prilika - kaže Saška, a na pitanje da li je teško biti žena u svetu sporta odgovara:

- Imam dobru ekipu na poslu. Znaju oni dobro da se bez nas žena ne może.

Tokom drame koju je Novak Đoković preživeo u Melburnu, Saška je sa njegovom porodicom čekala ishod problema.

- I pre nego sto sam upozala sadašnjeg dečka i njegovu porodicu, u mojoj kući je Novak bio član porodice. NJegova borba na teniskom terenu se nije propuštala. Upornost, volja i želja da postane broj jedan je mnoge od nas inspirisala da istrajemo u onome što radimo, u sportu, školi, u čitavom životu. Novak je bio nas uzor tokom odrastanja - kaže Saška koja je upoznala svetskog broja jedan i njegovu suprugu Jelenu.

- Upoznala sam celu Đoletovu porodicu. Kod nas dvoje sve ide brzim tokom, pa smo i upoznavanje članova porodice već na samom početku odradili. Novak i Jelena nisu često u Srbiji, ali uspevamo da se uklopimo i družimo. Uvek se radujem susretu sa njima i njihovom decom – istakla je Saška.Iako se u medijima pisalo da ima loš odnos sa Jelenom, te da ona nju prati na društvenim mrežama dok Đokovićeva nju ne, Saška tvrdi:

- Jelena i ja smo u dobrim odnosima.

Foto: Instagram printskrin/saskaveselinov

 

Za buduće svekrvu i svekra ima samo reči hvale.

- Dijana i Srđan su ozbiljni carevi. Oni baš imaju mladalačku energiju. Sa Dijanom se može pričati o svemu, a sa Srđanom se igra bilijar. Ali da se unapred zna, on pobeđuje - kroz osmeh kaže Veselinova I ističe da joj ne smeta epitet "Đokovićeva snajka"

- Imam svoje ime i prezime, kao i zanimanje. Nemam vremena da razmišljamo tome kako me neko zove i šta misli o meni - rekla je ona.

Saška ne krije da su protekla dešavanja ojačala njenu vezu sa Đoletom.

- Đole i ja dosta vremena provodimo zajedno i razne situacije su nam pomogle da se bolje upoznamo. Najveća smo podrška jedno drugomu svemu. Imam osećaj da se poznajemo ceo život, pa će sve što se bude dešavalo u narednom periodu biti deo sudbine u koju verujemo.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".