Tamara je otkrila kakva je Dragana u roli studentkinje – ulozi na koju je čekala deset godina, a koja joj je, kako je i sama glumica priznala, legla uz veliko olakšanje.

Foto: Instagram printskrin/ hipokampelefentokamela

 

- Ako je Bog zapisao da je trebalo da čekam deset godina da bih upoznala ove divne ljude onda mi je drago što je to bila moja sudbina. Zbog uloga i posla rano sam bačena u javnost i izgubila sam jedan deo života koji sada ponovo živim, a koji mi je jako nedostajao - ispričala je emotivno Dragana, koja je upisala fakultet, iako iza sebe već ima dugogodišnju glumačku karijeru.

Foto: N. Skenderija

 

- Ja sam njima donela neku svoju ozbiljnost i zrelost, kroz savete da ne smeju da gube vreme i da su tu da bi učili, a oni su meni poklonili ono što mi je trebalo, mogućnost da se oslobodim, opustim i osetim tu radost njihove dečje igre, onaj trenutak da se na predavanju nasmeješ od srca, a da niko ne razmišlja o tome da si ti Dragana Mićalović, već sam tu, pre svega, njihova koleginica - dodala je glumica.

Foto: ATA images

 

Dragana je otkrila gledaocima da će je uskoro ponovo gledati na malom ekranu u nastavku hit serije „Tajne vinove loze“ u kojoj će tumačiti majku Vere, lika koji igra njena sestra Sloboda Mićalović.

- Jednoga dana Sloboda je nakon svojih snimanja posmatrala iz režije neku od mojih scena i u šali rekla: „Pa, ličimo“ – prisetila se Dragana objasnivši da je tada sestri uz osmeh rekla da je ona njoj sada majka i da mora da sluša sve što joj ona kaže.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".