Lepa voditeljka koja nas svakog jutra obraduje vestima o vedrom vremenu, sada nas je oraspoložila i pozitivnim vestima iz svog privatnog života. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Republika

 

Marija Egelja nedavno je bila žrtva internet prevare, kada ju je jedna firma postavila za zaštitno lice preparata za mršavljenje. Ona je odmah demantovala informaciju da je deo ove kampanje, a sada je otkrila kakve je korake preduzela povodom ovog problema:

- Ja sam se zabrinula da druge devojke ne poveruju u tu prevaru, u smislu tog reklamiranja sa moje strane. Ja nikada nisam čula za taj proizvod, moje drugarice su mi pisale na Instagramu i pitale me: "Jesi li ovo zaista ti, ne možemo da verujemo jer si ti uvek mršava. Ne deluješ nam kao da to koristiš?". Ja sam rekla:"Naravno da nisam". Ja sam njima poslala čak i mejl i rekla im:"Molim vas da to sklonite jer ću morati da vas tužim" i naravno da mi ništa nisu odgovorili. Zvala sam i na ponuđeni broj telefona, koji je nepostojeći. Videćemo šta će biti, samo mi je stalo da neke devojke ne probaju taj preparat, pa da dođe do nekog kontraefekta. I da se ne razočaraju u neki proizvod, a samim tim i u mene jer ja zaista ne stojim iza toga - kazala je Marija, koja je dodala da se o svemu konsultovala sa svojim advokatom:

- Ja sam kontaktirala svog advokata i poslala sam mu sve slike. Nadam se da će se to rešiti.

S atraktivnom voditeljkom prešli smo, potom, na lepše teme i pitali je da je za njen izgled zaslužan i neki muškarac, a ona je priznala:

- Danas su mi svi rekli:"Spremna si za udaju", evo i moja šminkerka- kazala je Marija koja je probudila sumnju i kod nas, pa smo je pitali da li je zauzeta:

- Negde sam pročitala da o lepoti, bogatstvu i sreći ne treba mnogo govoriti, dovoljno je da se vidi. Evo vama ću ekskluzivno otkriti da sam zaljubljena i voljena. Ne bih nešto previše govorila o tome za sada - kazala je voditeljka koju smo pitali i da li planira svadbu, a ona otkriva:

- Pa kažem, svi mi nešto danas prognoziraju jer sam obučena kao mlada, ali evo videćemo. Očigledno sam spremna - nasmejala se lepa voditeljka. 

 

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".